marți, 8 iunie 2010

Valoarea prieteniei

E foarte adevarat ca prietenia adevarata se dovedeste la necaz si la fel de adevarat este ca mai ales in ziua de astazi nu prea mai exista.

Imi spunea cineva acum citiva ani ca prieteniile ,loialitatile se schimba ...n-am crezut... s-a dovedit adevarat in mai toate cazurile pe care le-am intilnit de atunci.
E pacat ...ca poti sa renunti asa usor la oameni...asta daca intradevar ai fost sincer ...si ai apreciat pe cineva cu adevarat.

Ar fi curios de aflat ce parere au oamenii...pt. ce ar renunta la cel mai bun prieten?...Sau daca ar mai da o sansa unui prieten care i-a dezamagit?

Mai este loc oare ....(in fuga noastra dupa prestigiu si bani) .... pentru o prietenie dezinteresata?

2 comentarii:

  1. Din pacate, cei mai multi, azi, nu fug dupa prestigiu si bani ci se lupta pentru supravietuirea in demnitate... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. "Ar fi curios de aflat ce parere au oamenii...pt. ce ar renunta la cel mai bun prieten?...Sau daca ar mai da o sansa unui prieten care i-a dezamagit?"

    renuntarea la ceea ce spui tu nu este nimic mai mult decat tradare in adevaratul sens al cuvantului, prietenia nu are un anume pret dar se intampla destul de des cand dai mai mult decat primesti: asta implica lucruri materiale, sentimente, suflet etc. o relatie de prietenie se vede doar in momentele grele , atunci cand ai nevoie de un sprijin , un ajutor indiferent in ce fel sau forma. oamenii in general urmaresc anumite interese fie si cele mai ascunse , de aceea este bine sa nu pui acolo tot ce ai tu mai bun pt ca te vei trezi mai tarziu singura si dezamagita pastreaza intotdeauna ceva si pentru tine, acei "bani albi pt zile negre" metaforic vorbind. stii cum suna asta ? omul din greseli invata, si tot continua sa greseasca:) important este sa putem trece peste orice chiar daca uneori pare imposibil.nimeni si nimic nu este de neanlocuit chiar daca nu suna bine dar este corect.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

Vizitatori